Love Velo

Brønshøj Sommer Jazz åbner i år på Torvet med en formidabel cykel-performance: Love Velo. Det er selvfølgelig fordi, vi har dedikeret os fuldt og helt til Tour de France, med alt hvad det indebærer af cykling, fransk mad, vin, gypsy jazz og Chanson.

Denne eftermiddag introducerer vi Émile, som er en cykel-genbrugs-professor med oliesværtede, grønne fingre. Han bor i et mekanisk cykeltræ, som han har bygget af fund fra gamle cykelvrag. Cykeltræet kan lyse, spille musik og dreje som en karrusel. Men først skal Émile lære, at verden kun drejer rundt, når vi hjælpes ad. 

Den franske cykelartist Serge Huercio (kendt fra Cykelmyggen Egon) er Émile i en poetisk og sprælsk forestilling inspireret af cykling, genbrug og Storm P. Publikum bydes op til at træde i de frie pedaler!

Forestillingen er for barnlige sjæle i alle aldre.

Artist: Serge Huercio, Instruktion: Frede Gulbrandsen, Cykeltræ og cykler: Cykelstalden v. Hans Pedersen, Kostume: Trine Walther,  Lyd: Aske Fløe Barfoed, Teknik, postmand og afvikling: Johan Brandt Richardt, Teknik: Martin Vive Rasmussen & Tobias Billeholm 

 

Produceret af Bellevue Teatret