Mathias Heise Quadrillion
feat. Lea Foxman

Forrygende fusion, funk, rock og jazz! Det hele!

Sådan skrev Gaffas anmelder Ivan Rod blandt andet i sin anmeldelse af Mathias Heise Quadrillion og deres seneste album ‘Decadence’, der udkom i 2017.

Mathias Heise Quadrillions indlysende talent og overbevisende performance har – deres unge alder til trods – allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Egypten, Marokko, Tjekkiet – og senest i Ukraine og Polen.

Til denne koncert tager Mathias et ungt supertalent med, en stjerne in spe: Lea Toxman. Trods sine bare 19 år, formår hun en utrolig musikalsk modenhed og en indlevelsesevne ud over det sædvanlige. Vi er super nysgerrige og glæder os til denne introduktion.

Mathias Heise Quadrillion har spillet sammen siden 2012 og har siden formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt nutidigt udtryk, der appellerer til både unge crossover fans og hardcore jazz-fusion nørder. Iørefaldende kompositioner tilført jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående, primale rytmer og fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.

 

Line up: Mathias Heise: Vokal, mundharpe og keyboards, Mads Christiansen: Guitar, David Vang: Bas, Aksel Stadel Borum: Trommer, Lea Foxman: Vokal