Mais Uma

Mais Uma spiller udadvendt, underholdende og opløftende brasiliansk inspireret livemusik med sangerinden Mai Seidelin i front og med opbakning fra nogle af Danmarks bedste jazzmusikere. Musikken er både dansevenlig og dramatisk, og der er garanti for et genhør med mange af Brasiliens helt store kunstnere som Jobim og Elis Regina, i smuk blanding med orkestrets egne sange. Mais Uma har turneret i det meste af verden fra Rio de Janeiro til Shanghai og optræder ofte med solister fra bl.a. Brasilien.

”Mais Uma har modet – Thank God – til at spille et bredt udvalg af Brasiliens bedste komponister, og selvom jeg er en stor fyr, kan jeg slet ikke sidde stille” udtalte nu afdøde Fatman. “Forrygende, underholdende, illuminerende” lød det fra Danish Music Award’s jury om Mais Umas flydende koncert på vandet i København, som vandt en pris i 2020 for at præsentere det mest innovative koncertformat. 

Line up: Mai Seidelin: Vokal //  Francesco Calí: Piano // Morten Ankarfeldt: Bas // Janus Templeton: Trommer