2024

Brønshøj Sommerjazz

Brønshøj Sommerjazz er en årlig begivenhed, som finder sted i hjertet af Brønshøj.

 Festivalen er en del af Copenhagen Jazz Festival og præsenterer hvert år 10-15 jazzorkestre, der spiller musik over en bred palette lige fra elektronisk ungdomsjazz til inderlig vokaljazz. Det ligger os meget på sinde at lave gode kvalitetsoplevelser for børn og deres voksne, herunder koncerter, workshops og fællesspisning.

Festivalen består på grundlag af en lang række fonde og private erhvervsdrivende, der støtter musikken og festivalens tilblivelse. Særligt har vi et godt og tæt samarbejde med Kulturhuset Pilegården, og vores støtte fra Brønshøj Husum Lokaludvalg og Københavns Kommune er et uvurderligt fundament under festivalens eksistens. Se årets bidragsydere i bunden af siden.

Under festivalen er det altid muligt at nyde en kold øl, en god kop kaffe og en lækker bid mad fra lokalområdet.

Vi er på alle måder en grøn festival. Vi befinder os på en smuk grøn plet midt i Københavns forhave. Vi gør alt, hvad vi kan for at være bæredygtige på alle fronter. Vi har udskiftet engangsplast med genbrugsmaterialer, vi bruger lokale leverandører, og vi har en drøm om at blive gennemført økologiske.

Brønshøj Sommerjazz bakkes op af en lang række frivillige, der nyder fællesskabet og musikken under festivalen. De frivilliges indsats er en fuldstændig uundværlig del af festivalen, og uden frivillige ingen festival. Hvis du vil være med så skriv til frivillig@bronshojsommerjazz.dk og tilmeld dig næste års festival. Vi kan bruge alle kompetencer lige fra grafik, web, foto, bar, runner, stagehands og meget mere. 

Vi modtager med glæde jeres bidrag til festivalen, som gør vores fremtidige eksistens mere sikker og vores økonomi mere bæredygtig.

Vi har gode forhold for frivillige, ansatte og kunstnere. Ud over god stemning sørger vi for, at der er god mad og drikke, og at alle kunstnere lønnes ordentligt. Har du lyst til at at bidrage til festivalen som lokal aktør, er du altid velkommen til at skrive til os. Du er også meget velkommen til at blive en del af fællesskabet som frivillig.

Se alle vores samarbejdspartnere nedenfor.