Sille og Palle

Vi har inviteret verdens bedste Sille & Palle tilbage til Brønshøj, hvor de var lokale i mange år. Deres koncert vil være målrettet til børn fra 1-6 år, men alle kan være med i en spillevende børnekoncert, hvor der skal danses og synges til både sange fra Minisjang serien Lille Tut, gamle klassikere fra den danske børnemusik-sangskat, og de melodier der opstår helt spontant undervejs.

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er sangere, musikere og komponister. Duoen har dannet par i 34 år og er 2 af landets mest rutinerede musikere ud i koncerter og udgivelser for børn med ca. 100 koncerter årligt i ind- og udland. De har bl.a. givet mange koncerter i Kina. Udover over at optræde som duo medvirker de også i kirkekoncerter med børnekor og i koncerter med symfoniorkestre. Parret står desuden bag musikken til Ramasjang-programmerne “Rosa fra Rouladegade” og “Lille Tut”.